CDS2, voda obsahující ClO2, pomáhá a nebo škodí?

14. 02. 2015 11:00:00
    O látce, která je tak razantně odmítána, že budí větší pozornost, než by si její odpůrci přáli.

  Už pár měsíců studuji dostupné materiály o CDS2. Co je CDS2? Je to voda, která je nasycena oxidem chloričitým, ClO2. CDS2 je vlastně zmodernizovaný MMS (Master Mineral Solution), o kterém jste už možná slyšeli. MMS byl uznán v České republice jako léčivo, ale protože chybí oficiální medicínské testy a studie a protože není podporován a vlastněn žádnou farmaceutickou společností, není povolen k užívání jako legální lék. MMS „vyrábí“ v těle plyn, ClO2, který pomáhá organismu v boji proti virům, bakteriím a jednobuněčným parazitům.  Při jeho použití dochází k detoxikaci organismu a tedy i zlepšení autoimunity. Logicky, tedy, pomáhá tělu, aby se lépe vypořádalo s většinou nemocí.

  CDS2 je čistá forma ClO2 (oxid chloričitý), kterým je nasycena čistá voda. Co to znamená? Znamená to jediné, ClO2 se již „nevyrábí“ v těle, ale je tam velmi čistou formou dodáván. Má tedy potenciál, našemu organizmu pomáhat, stejně, jako MMS. Ovšem již bez zbytků chemické reakce, která u MMS probíhala přímo v těle uživatele, z čehož plynuly vedlejší účinky, jako průjem či zvracení, při případném „předávkování“ se, kapkami MMS.

  To je základ, který jsem, jako laik, pochopil a pak jsem začal zjišťovat, jestli je pravda co se říká, že doopravdy pomáhá lidem, zbavit se problémů. Na internetu je mnoho článků o MMS, hodně filmů a klipů, dokonce i dokument o léčení malárie v Africe! Vyšla dokonce i kniha, popisující příběh člověka, který na účinky ClO2, vlastně náhodou, přišel. Knihu jsem přečetl a pomalu jsem dostával chuť si všechno ověřit. Samozřejmě jsem si přečetl i názory negativní, které zrazovaly před něčím nevyzkoušeným, de facto nelegálním, a navíc s varováním, že látka je tvrdá dezinfekce, která poleptá a nenávratně poškodí vnitřnosti. Ustoupil jsem od zkoušky a hledal dál. Narazil jsem díky facebooku na skupinu lidí, kteří psali, že už několik let zkušeností mají, a pokud chci, o zkušenosti se se mnou podělí. Tuto možnost jsem přivítal a vstřebával zkušenosti a poznatky zkušených.

  Nebudu to protahovat, vyrobil jsem si CDS2 a vyzkoušel! Nic se mi nestalo, nic nemám rozleptané a navíc, přesně jak popisovali, začal jsem se cítit lépe jak po fyzické, tak po psychické stránce! O své zkušenosti jsem řekl kolegovi v práci. Je to dobrý kamarád, nevysmál se mi a sledoval spolu se mnou můj stav. Asi po týdnu mi řekl: „Člověče, ono na tom fakt asi něco bude...seš jak vyměněnej, plnej energie a samá sranda“. Od toho dne užíváme CDS2 oba. Kolegu trápil několik let nepříjemný, dávivý kašel. Jeho pani je lékařka, ale ani ona mu nedokázala od kašle pomoci. Podle ní kolegovy způsobily problém cigarety. Jaké bylo její překvapení, když po dvou dnech pití této „dezinfekce“ kašel prostě nebyl! Kolega se doma svěřil, a pani doktorka si půjčila mou knihu o MMS. No a dnes pije s námi!

  Samozřejmě, že nepijeme CDS2 neustále, pouze když si myslíme, že na nás něco leze, jak se říká. Ale skvělé je, že pokud na nás něco leze, nikdy to nedoleze! Kolem nás se lidé trápí s chřipkami, a jinými zimními „radovánkami“ a u nás nic! Začínáme věřit, že s podporou CDS2 se dají zlikvidovat i vážnější problémy, než jsou chřipky. Na důkazy o tom, si ale, budeme muset počkat. Já jen doufám, že ne dlouho. Jeden z mých blízkých, totiž, pije CDS2 kvůli vážnějšímu problému a za nedlouho půjde na kontrolu. Takže uvidíme!

  Již jsem absolvoval několik internetových diskuzí o nesmyslnosti tohoto prostředku k upevnění zdraví, takže vím, jaké argumenty mají lidé, co nikdy nic takového nevypijí ani za nic! Dokonce i prezident lékařské komory prohlásil, že to mohou pít jen magoři! Proč ne, je to jeho názor...Jsem spíš překvapen, že pokud lékař slyší od obyčejných lidí, že něco pomáhá lidem od zdravotních problémů, že není zvědavý, co to je a nepídí se, jak je to možné! V té skupině je již více než pět a půl tisíce lidí, kteří se přesvědčili o tom, že CDS2 nikomu nic „nerozežralo“, naopak, je tam spousta vyřešených problémů, některé i s fotografiemi před a po aplikaci tohoto, pro lékaře „nesmyslu“! Je samozřejmé, že ty úspěchy nejsou stoprocentní, ale kdo má stoprocentní úspěchy při řešení zdravotních problémů?       Pokud by standardní medicína byla tak úspěšná, proč by lidé hledali alternativu? Proč by používali staré recepty s bylinkami a hledali východisko jinde, než u svého lékaře? Bohužel, výzkum léků na některé nemoci zaostává za potřebami lidstva.

   Nechápu tedy jedno, proč se už, nějaká bohatá instituce, nevrhne na možnost, ověřit klinicky účinky této látky, která už mnohým pomohla, přestože to oficiálně nikdo z „kompetentních“ nechce, díky naučeným schématům, veřejně připustit? Je zřejmé, že si nikdo tuto směs vody a plynu asi nebude moci přivlastnit, tedy zaregistrovat jako svůj produkt, když výrobu zvládne každý i v kuchyni, ale jen kvůli tomu, že na tom nevydělám, nemohu přeci zavrhnout takovou věc, i kdyby pomáhala jen proti chřipkám, kvůli kterým se ročně ve světě za očkování utrácí miliardy! A zbytečně! Každým rokem jsou nové a nové kmeny či mutace a vyvíjí se dál, asi aby se peníze točily.... CDS2 již třetím rokem likviduje všechny chřipky, jedno, jak zmutované, jedno, z jakého kmene. A pořád stejné CDS2! A bez výzkumu za miliardy! A co kdyby to opravdu fungovalo na více nemocí? To by, panečku, zdravotnictví ušetřilo!

   A nebo se to nehodí, aby se ušetřilo? Je snad pravdivá jedna z konspirativních teorií, že nám vládnou farmakobosové a mají všechno pod palcem? Já doufám, že ne. Tak s tím, proboha, pojďme něco udělat! Ve zprávách se denně pohazuje miliony a miliardami, polostátní společnosti mají miliardové zisky, dotuje se kde co, tak proč by se nenašlo pár „drobných“, které by tuto fámu o možnosti být zdráv vyvrátily, a nebo potvrdily! Nebuďme jako středověcí učení, nad které nebylo. Nepopravujme se nemocemi kvůli pár drobným, což by náklady na klinické testy byly, proti všem těm rozhýbaným miliardám!

 

              Karel Veselý

Autor: Karel Veselý | sobota 14.2.2015 11:00 | karma článku: 29.78 | přečteno: 3754x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Věda

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (3) - přírodní červená

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

28.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 13.23 | Přečteno: 132 | Diskuse

Zdenek Slanina

Problém co začal už Arrhenius: Kysličník uhličitý a doba ledová - a teď i sopečné aktivity

Už S. Arrhenius řešil vztah obsahu CO2 v atmosféře i k době ledové. Tehdy hlavně ukázal, že jeho navyšování v atmosféře povede k nárůstu její teploty. Nyní výzkumy z univerzity v Sydney ukazují na roli sopek v nástupu ochlazování.

26.3.2024 v 5:22 | Karma článku: 25.00 | Přečteno: 520 |

Martin Tuma

Berte Viagru, dokud si na to vzpomenete

Rozsáhlá studie odhalila významné snížení výskytu Alzheimerovi nemoci u pravidelkných uživatelů Viagry

25.3.2024 v 14:17 | Karma článku: 13.60 | Přečteno: 303 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (2) - průmyslová žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními nebo umělými barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? (délka blogu 3 min.)

25.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 14.44 | Přečteno: 189 | Diskuse

Dana Tenzler

Barvy v kuchyni (1) - přírodní žlutá

Blíží se Velikonoce. Napadlo vás někdy, čím se vlastně barví velikonoční vajíčka? Jakými přírodními barvivy se dá jídlo barvit dnes a jak tomu bylo v minulosti? První díl seriálu o barvách.

21.3.2024 v 8:00 | Karma článku: 18.12 | Přečteno: 294 | Diskuse
Počet článků 24 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1193
Jsem průměrný občan, který občas cítí potřebu, podělit se o svůj názor na věc s ostatními a tak zjistit, jestli jsem divný já a nebo ti, co je nechápu.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...