Karel Veselý

Choďte k lékařům pouze s pevným přesvědčením, že víte, co vám je!

13. 08. 2015 10:45:43
Dva měsíce problémů a různé diagnózy.....Ovšem žádná správná.....Dva měsíce tipování a málem zákrok s nevratným poškozením zdraví...Co dodat?

Jak to vlastně bylo? Má matka se již dva roky léčí (alternativně) s diagnózou rakovina plic. Zatím, dá se říci, úspěšně. Žije a s dýcháním nemá žádné větší problémy. Nicméně od té doby, co odmítla chemoterapii a ozařování, je jednání některých lékařů velmi zarážející. Všechny problémy jsou "od toho". Nic nenaděláte....že nádor už nevidíme? To nic neznamená! Nemáte bolesti? Buďte statečná, to přijde! Vysoký tlak? To je od toho! Kolísavý tlak?To je od toho! A perlička....pane doktore, špatně se mi polyká. Jo? To je od toho....Ale ne, nádor mám mít jinde, je to jako kdybych tam něco měla, někdy polykám, jindy nepolknu ani slinu. To je od toho, smiřte se s tím. Není, nic nebolí, jen nemohu občas polykat. Když jinak nedáte, jeďte na ORL! ORL : To bude od toho! Tak se podívejte. Proč? To je od toho! Tak se nepodíváte? Tak jo.........no vidíte, to je od toho! Opravdu? No jasně, ono to utlačuje jícen, tak je to od toho! Smutek, ale nevěří....Jedeme do další nemocnice......Vysvětleno....Reakce? To bude od toho! Nevěřím, prosím, udělejte vyšetření sondou, klacíkama jsem už prozkoumaná několikrát! Dobrá (rozumnější lékař!), tak si tu lehněte a zítra se podíváme.Ale když to bude od toho, tak vám uděláme otvor pro hadičku, kterou se vám bude podávat potrava! Zdrcení....Obavy....Smutek....Strach....A kdo by neměl?

Je tu ráno.....hadičky do krku a...????? Je to prorostlý....ALE VEPŘOVÝ!!!!!!!!

Máma prostě měla v krku kus vepřového masa, které se nějak zachytilo v jícnu a fungovalo jako klapka.....jednou ano, jednou ne! Díky doktore, že jste se nechal ukecat a podíval se pořádně! Vás, ostatní doktory, proklínám a říkám, věřte pacientům a nehoňte svá ega na bezmocných pacientech!!!

Karel Veselý

Autor: Karel Veselý | karma: 27.65 | přečteno: 1596 ×
Poslední články autora