Diskuse

Nechci držet hubu!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Informací? 

Chtěl jste napsat "názorů", viďte. Názor pořád zůstane jen názorem, i když k Vám dotyčný bude promlouvat z obrazovky čehokoliv ;-)

0 0
možnosti

A chemtrails za to můžou, že lidé slepě jako ovce následují lobby médií a farmaceutických společností.

Výskyt černého (opravdu pertussis) kašle ve školkách v Praze a školách v Chomutově jsou také jen propagandou, abychom se báli a to zlé očkování podstoupili. 

http://g.idnes.cz/u/disk/vomit-smile.gif

0 0
možnosti

Paní Moudrá, s vámi, opravdu diskutovat nebudu. Uniká-li vám podstata krátkého dokumentu, nemohu po vás chtít pochopení problému zmíněného v článku.

0 0
možnosti
Foto

Tak se nestyďte mi tu podstatu 41:24 min. dlouhého filmu  https://www.youtube.com/watch?v=ZUC1qpGuBf4  osvětlit. 

Třeba Vaším přičiněním prozřu ....

1 0
možnosti

Pane Polický, mám i jinou práci, než vyhledávat odkazy pro lidi, kteří se ani nechtějí zabývat tím, co je jinak, než se naučili či převzali od "správných" lidí. Přeji vám, proto, zůstaňte zdráv a mějte se hezky. Dobrou noc.

0 2
možnosti
Foto

Ty odkazy nehledáte kvůli panu Polickému, ale kvůli sobě samému, abyste podložil svá tvrzení ;-) Tak to chodí, tedy normálně

0 0
možnosti

Pane Polický, nejsem zde od toho, abych vám dokazoval, že nemáte pravdu, stačí hledat.Článek jsem napsal proto, že je nahlas vysloveno,  že někteří očkovat nemusí, proto, že jim to víra zakazuje. Proč se svobodně nemohu rozhodnout i já? Tak, jako v Německu či jinde v Evropě? Očkujte se i své potomky dle libosti, ale nevnucujte to, prosím, ostatním, kteří mají s očkováním špatné zkušenosti a doživotní starosti.

1 3
možnosti
Foto

Ne všude v Evropě jde o svobodné rozhodnutí.

vy jse imunolog, že se chcete kvalifikovaně rozhodnout?

Rozhodnutím neočkovat ohrožujete okolí.

Diskuze nemá být vedena jestli mít povinné očkování.

Diskuze by měla být zda nezakázat vyjímku z náboženských důvodů-a nejsem si jist, že taková u nás platí.

2 2
možnosti

Pro diskutující: V sousedních zemích nejsou povinná očkování! Povinnost očkování v tak velkém rozsahu platí pouze ve státech bývalého soc. bloku.

0 1
možnosti
Foto

Například to platí i v Americe-včera o tom mluvil imunolog žijící v USA v událostech komentářích.

I v Evropě je povinné očkování běžné. Je jen otázkou proti čemu konkrétně.

1 2
možnosti

Dobrý den , pane autore , nechtěl bych aby se moje dítě  nakazilo na školním výletě spalničkami proto , že nějaký exot jako vy nedal to svoje očkovat . doufám že bude následovat zákaz vstupu neočkovaných chudáků na do škol, kin atd . To co popisujete je ANARCHIE .

1 1
možnosti

Jsem zvědav, jak budete kontrolovat děti na školním výletě do zahraničí, kde není tato povinnost. Zřejmě budete za exota vy, když tam dítě nepustíte právě z tohoto důvodu.

0 1
možnosti
Foto

Autore povinnost očkovat daná zákonem je absolutně v pořádku.

U dospělých žádné povinné očkování není-je to na jejich svobodném rozhodnutí.

Děti nejsou schopny udělat svobodné kvalifikované rozhodnutí. Stát je tudíž musí chránit před špatným rozhodnutím rodičů. Nikomu není žádná svoboda v souvislosti s vlastní osobou upírána.

Stát nařizuje aby se děti vzdělávaly a školní nedocházku může řešit i represí-dokonce až vězením. Stát zakazuje dětem konzumovat alkohol, kouřit cigarety...Stéjným způsobem musí postupovat u očkování.

A jinak riziko vakcinace a následků po vakcinaci je podstatně nižší než riziko nemoci u nenaočkovaných.

3 1
možnosti

J38i25ř76í 43P77l19í78v92a

24. 2. 2015 18:16

Děti nejsou schopny udělat svobodné kvalifikované rozhodnutí? Dospělí podle vás ano? Co je to "kvalifikované"? Stát má chránit děti před rodiči? Budeme žít ve společnosti, kde o všem budou  rozhodovat experti? Vyhynulo snad lidstvo bez hexavakcíny?

Pane drahej, dnes děti žijí  jako ve vězení - samé povinnosti. Proto mezi nimi bují násilí a šikana - jako ve vězeních!

0 2
možnosti

M33i63r48e81k 27Z51i20k71a

24. 2. 2015 15:34

Je vidět, že svým propagovaným produktům a technikám opravdu věří:

Citace z jeho stránek: 

"

Protiparazitární protokol

Prohlášení:

Zde doporučované postupy jsou pouze pro vaše informace.

Pokud se rozhodnete k provádění těchto postupů, uvědomte o tom svého lékaře! 

Společnost Z-technology s.r.o. ani Dr. Andreas Kalcker zde uvedené léky neprodávají ani s nimi jinak neobchodují. Nepodáváme informace, kde tyto prostředky zakoupit. Křemelinu, kterou jsme jako jediní notifikovali v ČR přes Ministerstvo zdravotnictví )stav 1.4.2014) jako potravinový dpolněk, můžete zakoupit v našem e-shopu." 

Ale raději o tom uvědomte svého lékaře, nedáváme záruku, že se to povede. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

jste úsměvný, čí, že jsou ty stránky? Zmiňovaný to určitě není.....navíc, toto musí mít napsáno každý, kdo prodává cokoli, co má něco společného se zdravím, mimo oficiální lékárnu. Více studujte, než budete na kohokoli poukazovat. Krom toho sem motáte věci, o kterých v článku není zmínka. "Vaše technika" argumentace je podivná.

0 0
možnosti

Milý pane Veselý, jsem z generace a mé děti z období, kdy se očkovaly děti bez diskuze. Doba, že tak bylo dobře prokázala své opodstatnění očkování. Některé nemoci zcela vymizely a jiné mají slabší průběh. Někteří rodiče, ať věřící či nevěřící nemají právo své děti ohrožovat. Myslím, že je to podobné, jako s povinnou docházkou dětí do školy, aby z nich nevyrostly analfabeti, tedy by byly ohroženy na své budoucí existenci, kdyby to nebylo poviné a nechalo by se to na rozhodnutí rodičů. Pane, dovolil byste si kecat do něčeho, nač jiní studují léta a stále se vzdělávají jenom proto, že je svoboda slova? Opravdu byste se díval na to, jak dítě umírá třeba na záškrt, jen proto,že si myslíte, že očkování je škodlivé? :-(

8 0
možnosti

J66i89ř59í 10K46v63ě66š

24. 2. 2015 14:50

Já myslím, že největším problémem očkování je, že funguje. Že funguje tak dobře a tak jednoduše, že lidi začínají zapomínat, jak vážný byl původní problém, který očkování řeší.

6 0
možnosti