Diskuse

Co s fotbalem?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane, vy jste soudě dle vzhledu fotbal nikdy nehrál. Pokud by jste někdy kopal alespoň kraj, viděl by jste jistý rozdíl mezi jinými odpískanými (neodpískanými) penaltami a tou Lafatovou. Tohle byl úplný nonsens. Takové divadlo se často nevidí. Při každém rohu by se dalo písknout několik zákroků, držení za dresy, za ruce, přišlápnutí nohy, atd. Při každém obejití hráče je dnes alespoň minimální kontakt. Kdyby každý hned padl, nebude následovat nic jiného než povalování se 22 hráčů na hřišti. Lafatův pád byl bezkontaktní jak nejnovější typ platebních karet.;-D

0 0
možnosti

Dělám fotbal už 50 let a takových situací jsem už zažil nepočítaně. Souhlasím, že je jedno, zda jde o Baroše, Limberského nebo Lafatu – problém je jinde. Všichni o něm vědí, ale nikdo z těch, kteří by jej mohli vyřešit, ho prostě nechce řešit. Problém je v tom, že na chyby druhých, doplácejí hlavně hráči! Když si vezmu, za kolik a hlavně častokrát líp řídí utkání rozhodčí nižších soutěží, a že v lize má hlavní rozhodčí za zápas 25 a pomezní 15 tisíc, které dostane, ať už ten mač totálně zvrtá nebo ne, jsme u zakopaného psa. A když člověk vidí ještě dál, zvedá se mu prostě kufr...

0 0
možnosti

Šikovnost je to, když je tam aspoň noha soupeře. Lafata předvedl zoufalost. To nebyl faul, ale vypadalo to na infarkt. Nějaká náhlá slabost. Nikde nikdo a pád. Dokud nebudou takový hráči veřejně zostuzováni nezmění se nic. Je to jediný způsub, protože fotbalová generalita s tím nic nedělá.

1 0
možnosti

Nevím zda jste četl nebo slyšel jeho poslední reakci, ale nabyl jsem dojmu, že si vůbec nepřeje být šikovný tak jak jste to popsal, Níže jsem napsal, že Lafata je slušný hráč, nikoli podvodník, který se hroutí při každém doteku a věřím, že ho jeho zkrat a hloupý nápad jak Spartě zajistit tři body bude ještě dlouho mrzet a strašit...

0 0
možnosti

Znám poměrně jednoduché řešení problému fotbal a fotbaloví fanoušci.

Stačí nařídit, že na stadion nesmí nikdo bez mačety či meče.

Po jedné sezoně bude pokoj.

0 1
možnosti

Hysterie okolo Davida Lafaty je podložena hlavně tím, že je to reprezentant a tím, že hraje za Spartu. Musím předeslat, že já Sparťan nejsem a nikdy jsem nebyl.

Už před začátkem přenosu zápasu s Teplicemi, dělali moderátoři i reportérka umělou zápletku okolo trenéra Lavičky. Nebojím se použít slova jako provokace, opakovaná provokace. Trenér to ustál i když bylo vidět, že už mu jsou stejně jako sparťanským hráčům tyto otázky o jeho konci nepříjemné. Na hřišti to byl jeden velký masakr a jen skutečná křeč, která svazovala nohy hráčům Sparty zapříčinila, že si Teplice neodvezly bůra. Regulérní branka, ač se jevila z počátku jako ofsajd by bývala odstartovala klid na domácích kopačkách a jsem přesvědčen, že by ještě pak dva kousky přidali.

Teď k penaltě. Kdo by dokázal spočítat kolik takových bylo v naší lize už odpískáno? Viděl jsem pády tři metry před vápnem, které rozhodčí posunul na pentli. Viděl jsem hlavičky, které rozhodčí pískal jako ruku. Viděl jsem hráče zakopnout o trávník, nebo o svou druhou nohu, penalta..

Jenže to nebyl Lafata. Od něj jak vidno nejsou očekávány jen nádherné branky, a že jich už dal, ale i chování Mirka Dušína. Každý sportovec chce být nej, chce vyhrávat a udělá vše pro svůj cíl. Lafata neudělal naprosto nic neobvyklého co by nebylo v naší lize už dávno vidět. Ale je to Lafata. A protože je to extrémně slušný hráč a člověk, smlsli si na něm mediální hvězdy jako dlouho na nikom. Naposledy snad na Limberském.

Doufám, že to David ustojí s noblesou a až narve Lotyšům dva kusy jeho kritici ho budou zase vynášet do nebes.

Nikdo není neomylný robot a ani Lafata ne. A pokud by to byl nějaký hráč samý průšvih, nereagoval bych. Ale on je příkladem poctivé práce a inspirací pro mladé kluky. A tak bych byl moc rád, kdyby se už konečně o něj přestali otírat novinářské nuly.

Vám karma R^

2 2
možnosti

P87e48t53r 83H10a87l21í16k

24. 3. 2015 15:06

Ja si nemyslim, ze je to hysterie. Podle me je to skodolibost.  Spartu a jeji fans proste spousta lidi nesnasi.

Spartansti fanousci vydavali Lafatu za pana cisteho a vzor vsech ctnosti. Naopak pokud se nekde objevil Limbersky, tak celou dobu piskali. Vulgarity a urazky na diskuzich neni treba rozebirat.  Take rev Spartanu pri kazde penalte Plzne. Pri utkani s Duklou, to bylo poznamek, zase 2 penalty. Ale ze mely byt minimalne 3 to uz jaksi nevidi.

Proto ted kazdy zlomyslne sleduje, jestli spartani budou piskat i na Lafatu nebo jak se z toho vylzou.

2 0
možnosti

Když se Baroš choval jako primadona, tak byl kritizován, dneska je kritizován Lafata. nevidím v tom, že by někomu bylo nadržováno.

0 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1193x
Jsem průměrný občan, který občas cítí potřebu, podělit se o svůj názor na věc s ostatními a tak zjistit, jestli jsem divný já a nebo ti, co je nechápu.

Seznam rubrik