Karel Veselý

Prudičem hned po ránu . . .

10. 03. 2015 10:21:27
Juknul jsem na články a jsem donucen reagovat na článek z Lidovek.cz, Noční můra z Berlína: německé (ne)očkování na vlastní kůžihttp://ldvk.cz/Rcn

Tak jdeme na to... Paní autorka píše o vlně spalniček, která proběhla v Německu. Hezky přebrala názor té části lidí, kteří jsou stoprocentně pro povinné očkování, a přidává též argumenty, typické pro media očkování podporující. Chlapeček, který zemřel, nezemřel na spalničky a jeho smrt byla německými medii zneužita pro kampaň za prosazení povinného očkování. I já mám cosi společného s Německem a proto vím, že chlapeček trpěl vážným srdečním onemocněním. Navíc se mi trochu nezdá, že v osmnácti měsících navštěvoval školku. Každý rozumný pediatr vám navíc řekne, že spalničky jsou a vždy byly běžným dětským onemocněním. Prodělá-li je dítě, má doživotní jistotu, že se nikdy nezopakuje. Paní píše, že se rozšířila " i mezi dětmi". Ano, je to totiž dětská nemoc! A jak mohou neočkovaní ohrozit očkované? Vždyť právě očkovaní, pokud by bylo pravda, co píše, by měli být nejlépe chráněni před touto nemocí a neočkovaní je v tom případě nemohou ohrožovat, respektive ta nemoc, proti které se očkovali! Ale ona je pravda někde jinde. Ono očkování nechrání, jen oslabuje organizmus, který se právě vyvíjí! Možná i proto se často stane, tak jak u mé kamarádky, že dítě očkované proti konkrétní nemoci dostane v krátké době právě tu nemoc, proti které bylo očkováno. Tady to byl černý kašel. Argument, že neočkovaní ohrožují očkované je tedy možná pravda, připustíme-li, že očkovaní jsou oslabeni. Proč tedy nutit neočkované, aby se také oslabili? Pokud oslabení nejsou, jsou tedy chráněni a bát se nemusí. Vím, že se opakuji, ale v tomto je diskuze o očkování podobná "hlavě XXII". Dále nesouhlasím s tvrzením, že prodělat spalničky je větší riziko, než se nechat očkovat. Nedávno je prodělalo pár set dětí, a krom onoho nemocného chlapečka, nezůstal nikdo trvale poškozen. A o onom bludu, o vlivu očkování na vznik autismu, se zveřejňuje stále více a více důkazů, že to žádný blud není. A nejenom autismus, ale i další vážné problémy, které se honosí názvem "civilizační choroby". (Alergie, hyperaktivita, autoimunitní onemocnění a další) To, že dnes nezažíváme ony ošklivé epidemie smrtících nemocí, je, dle dalších studií, více vlivem zlepšených životních podmínek lidstva než očkováním. Nebudu se dál věnovat prokazování, to může každý sám, podívá-li se na internet. Doufám, také, že se ony kamarádky, které píší o dětech v zemích, kde se neočkuje, nezapomenou zmínit, v jakých podmínkách tito lidé žijí, jak se stravují a co pijí. Možná přijdou na to, že více než očkování, potřebují jídlo, vodu a bydlení odpovídající dnešní době.

Odkaz pro ty, co nechtějí moc hledat. https://www.youtube.com/watch?v=2SYs8rQfPs0

https://www.youtube.com/watch?v=EMhMlEd7vbI

Děkuji, že jste dočetli až sem. Bohužel, diskuzi dnes neotvírám, protože vím, jak by proběhla. Už v minulých článcích jsem si to vyzkoušel a není v mých silách odpovídat na všechny příspěvky.

Karel Veselý

Autor: Karel Veselý | karma: 8.73 | přečteno: 598 ×
Poslední články autora