Karel Veselý

Nešpiňte nám prezidenta!

12. 03. 2015 19:02:14
Dívám se tak....., vesele, musím říci, na reakce lidí poté, co byl oznámen záměr prezidenta, přijmout nabídku Putina a jet oslavovat do Moskvy.

Vladimíra Babišová ml.,
Ve veřejně , na internetu dostupných databázích, je většina z vás buď zkrachovalý živnostník, nebo jste v osobním bankrotu a žádáte soud o ODLUŽENÍ.
Dokonce tam máte rozepsané i věřitele a částky které jste si půjčili a nevrátili.
Vede Home Credit, Cetelem a další úvěrové společnosti..
u některých z vás je to hodně veselé čtení. Já jsem si stáhla celé vaše spisy a až bude vhodná doba, nebo pokud se tady nezačnete chovat slušně, začnu je rozesílat vašim sousedům, známým,zaměstnavatelům vaší rodiny z facebooku, ve vesničkách do obecních úřadů, obchůdků.

Z diskuze pod článkem Zeman jako jediný prezident zemí EU potvrdil účast na přehlídce v Moskvě na Seznam.cz.

Tak to jsou slova jednoho ze zastánců pana Zemana. Vážím si této paní. Vážím si jí, už jenom proto, že ona jediná se rozhodla o své vlastní vůli veřejně ukázat, jací jsou fandové toho pána a na jaké praktiky jsou zvyklí. Je mi jedno, kde je pravda, ale pokud nebudete držet hubu, tak vám to osolím, protože vaše názory nejsou shodné s mými, a za to, za to vás osolím! Tak nějak si to překládám já. Každý má volbu, jak si to přeložit. Záleží na vaší fantazii. Nic není platné, že většina ostatních pozvaných odmítla, protože je přece tradicí, že všichni levotočiví lezou od nepaměti stejným východním směrem, protože odtud a jen odtud přichází jejich pohled na svět, ten jejich jediný správný pohled na svět. Nejsem extrémní pravičák a nejsem už vůbec příznivcem levých stran. Vadí mi, ale, tak velká lidská zaslepenost ( nebo vrozená zloba?), která některé dovede až ke ztrapnění sebe sama.

Autor: Karel Veselý | karma: 12.89 | přečteno: 860 ×
Poslední články autora