Diskuse

CDS2, voda obsahující ClO2, pomáhá a nebo škodí?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mistr kominický z Horního náměstí používal tuto metodu dlouhá léta a jak si ji pochvaloval, nebýt toho že umřel tak byl zdravý až dodneška

0 0
možnosti
Foto

Prima, takže v zásadě stačí pít chlorovanou vodu (ošetřenou oxidem chloričitým), a všichni budou zdraví jako řípa. Hurá.... 

Jenom je divné, proč už všichni dávno zdraví nejsou, když se chlorem voda běžně ošetřovala už dlouhá desetiletí. 

Komu chlorovaná voda nestačí, může se případně i vybělit (samozřejmě jedině oxidem chloričitým, jak jinak...)

0 0
možnosti

To žádné mé tvrzení nevyvrací. První článek říká, že je ClO2 účinná dezinfekce, což jsem nikdy nepopíral. Ale já říkám, že je to dezinfekce vhodná leda tak do bazénu. Druhý článek poté jenom říká, že krátkodobé podávání ClO2 nemá žádný měřitelný účinek na lidské zdraví. Dlouhodobý účinek nebyl sledován. Opět to nevyvrací nic z toho, co jsem napsal.

0 0
možnosti

Kde je odkaz na tu studii? To je oblíbená metoda šarlatánů, zaštiťovat se nejrůznějšími důvěryhodnými institucemi. Jedna taková šarlatánka, astroložka, nebo co, se nedávno chlubila tím, s kým vším spolupracuje. Byly v tom i korporace jako Česká spořitelna, státní podniky, apod. Pak se ukázalo, že ta spolupráce spočívala v tom, že například České spořitelně v rámci vánočních prémií mohli zaměstnanci využít poukázky na její služby. Některé instituce pak zcela popřely, že by s nimi spolupracovala.

0 0
možnosti

Jedno mě na tom udivuje: jedním dechem tvrdíte, že ta chemikálie jedním vrzem likviduje veškeré chřipky už roky a zároveň, že nikdo není ochoten s tím dělat testy na účinnost. Není to zvláštní? Jestliže s tím ještě nikdo nedělal testy, odkud se ví, že to likviduje zrovna chřipku?

0 0
možnosti

MMS je ovšem chloritan sodný. Pánové by se měli trochu domluvit. Jeden podporuje CDS2 a tvrdí, že chloritan sodný je možná jedovatá bazénová chemie, ale on že používá oxid chloričitý, tady ten pán zase propaguje léčebné účinky chloritanu sodného...

0 0
možnosti

"začal jsem se cítit lépe jak po fyzické, tak po psychické stránce!" Přesně popisujete placebo efekt. Jinak jsem vám už vysvětlil, že ve skutečnosti, pokud to opravdu funguje, na tom farmaceutické firmy mohou v pohodě vydělávat. Stačí, když prozkoumají účinek, navrhnou dávkování, vymyslí účinnější způsob podání, třeba i účinnější derivát, cokoli - a nechají si to patentovat. Přesto to nedělají. Spiknutí v tom nehledejte. Prostě to nemá takové účinky, o nichž píšete. Je to jenom placebo efekt.

0 0
možnosti
Foto

J97a13n 52R47ý14z94n19a91r

16. 2. 2015 10:20

Představa, že farmaceutické firmy budou vyrábět a distribuovat vše co funguje je docela iluzorní.

I když logická - uznávám. Bohužel, naše společnost v mnoha oblastech a v miliónech případů na logiku neslyší.

1 0
možnosti

První díl zajímavého filmu o tématu.....

https://www.youtube.com/watch?v=LZHdqcLUC0g

druhá část

https://www.youtube.com/watch?v=Blh0Msl4ioE

S nikým se nechci hádat, nikoho přesvědčovat, jen mi vadí, že ti, kteří nezkusili, ani se nezeptali těch, kteří zkusili, mají nejvíce "odborných" protiodpovědí. Ti, kdo zkusili, nebo se podívali na ty, kterým pomohlo, už nikdy nic proti nenapsali.Nejsem vědec, nemohu argumentovat na odborné bázi, ale koukám kolem sebe a nejsem neochoten přiznat, že se mohu i mýlit.A to jsem udělal, napřed jsem se posmíval, a teď vím, že jsem byl hloupý.

1 0
možnosti

Antonín Kratochvíl je podstatně zapálenější, na toho nemáte.  ;-D

0 1
možnosti

Nechci na něj mít...chci, aby lidi věděli....a aby se vymanili z předsudků a názorů lidí, jako jste vy. Podobáte se Zemanovi, jen vy víte, a vy jste přeci neomylný, že?

0 0
možnosti

A mohu vědět jak jste si tu vodu CDS2 vyrobil ?

1 0
možnosti

Mrkněte na net, na FB a tam najdete přímo videa s vysvětlením, budete-li chtít.

0 0
možnosti
Foto

Přároděžel je mafiánská teorie pravdivá, proto váš apel nikdo z výrobců nevyslyší. Z důvodu zisku.

2 0
možnosti