Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

ok, polopatě: ...tím, že už nepíšu kdo napsal text, může i pan Janda zpívat Zemanovi, nebo ne? Podstata není informovat, kdo napsal a kdo zpíval, ale pokud se to hodí k osobě zmiňované......Děkuji za vaše připomínky.

0 0
možnosti
PJ

Autor nechť si ráčí uvědomit, že texty k olympické trilogii Prázdniny na Zemi - Ulice - Laboratoř napsal textař ZDENĚK RYTÍŘ!!!!!! a to na hotovou muziku (vždycky to tak dělali, Janda předal demo textařům a ti napasovali slova do melodie).

Takže titulek by to chtělo opravit...

2 0
možnosti
KV

Děkuji za připomínku, muzikant to snad spraví....  :-)

0 0
možnosti
JK

Dobré. Možná i kompilace dvou písní od Pražského výběru z podobné doby by stála za to (Chvastoun - Snaživec). Ale Kocáb se se Zeman určitě neznal, protože to by jsme v roce 83 na koncertu v Brně nebyli biti StBáky při jimi zinscenované provokaci a následném rozhánění davu (Au... bolelo to).:-)

2 0
možnosti
TP

V pisni Snazivec se Kocabovi podarilo vyvestit spise vlastni politickou karieru :-)

2 0
možnosti
JB

Den před tím o tom jednali s vládou takže je jasné že o tom nikdo jiný nevěděl.Byl první kdo to oznámil.Jenže to novináři pochopit nesmějí a vy nedokážete...:-/,ale jinak trapné RvRv

2 1
možnosti
IH

Citace z jednání vlády : ....Požádali jsme ministra obrany, aby prověřil, zda je na jordánské straně zájem o vyslání naší polní nemocnice a aby rovněž posoudil rozpočtové aspekty celé věci. K tomuto tématu se pak vrátíme na jednání vlády a na příští koordinační schůzce ústavních činitelů....

1) Je to zatím jen předběžný návrh

2) Zeman se chlubí cizím nápadem

Mimochodem Ovčáček nenašel článek o Peroutkovi, ale pomlouvá ho dál.

Bylo by to k smíchu, kdyby to nebylo k pláči, jak lhář z Haló novin nezvládá svoji práci.

3 0
možnosti
Foto

R^R^R^. Jóóó , Miloš Zeman , to je dárek. Karma.

5 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1193x
Jsem průměrný občan, který občas cítí potřebu, podělit se o svůj názor na věc s ostatními a tak zjistit, jestli jsem divný já a nebo ti, co je nechápu.

Seznam rubrik