Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jo, obdivuji lidi, kteří se pasují do role kvalifikovaných posuzovatelů jiných.

Na to opravdu já nemám. Ale jak čtu, někteří se cítí být přímo pověřeni soudit druhé, byť je osobně neznají.....jak trapné.

0 1
možnosti

Jestli narážíte na tu Jančovou, tak ji posuzuju podle toho, že propaguje šarlatánskou metodu - "léčbu" pomocí rezonančních frekvencí, které údajně hubí patogeny. Nic takového věda nezná. Z toho je zřejmé, že je takovýmto šarlatánským metodám nakloněná, a jelikož je propaguje, lze ji samotnou považovat za šarlatánku.

2 0
možnosti

Za tuhle katastrofickou snůšku nesmyslů vás někdo platí? Já si nějak neumím představit jiný rozumný důvod, proč by měl člověk něčemu takovému propůjčovat svoje jméno. 

Ad Německo - při nástupu do školky se kontroluje jak očkování, tak test na TBC. Dokonce test TBC byl, když šly do školky a školy moje děti, vylučující podmínkou, tzn. kdo ho neměl, toho nevzali. Stav - Bavorsko před pár lety.

2 0
možnosti

Před pár lety tam bylo očkování povinné. Ty nesmysly nejsou z mojí hlavy. Tyto nesmysly řeší i lékaři, kteří mají svědomí. Ty, kdo to svědomí nemají, ti jsou dobře placeni, ne já.

0 0
možnosti

A co svého psa, necháváte očkovat?

2 0
možnosti