Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IK

Souhlasím.

Přečetla jsem si Vámi kritizovaný článek a řekla bych, že autorka je poněkud mimo, ne-li přímo zaslepená jakousi třídní nenávistí. Jak hbitě rozpoznala děti zbohatlíků! Jak si je jista, že všechno zlo ve výchově je způsobeno hmotnými statky. Škoda, že ona dáma nemá pod svým blogem diskuzi. Ujistila bych ji, že podle mých zkušeností platí naopak: na základní škole kamarádky mé dcery, jejihž rodiny bych rozhodně nezařadila do vysokopříjmových skupin, pravidelně nemohly s námi do ZOO nebo do aqaparku, protože šly s rodiči "nakupovat", rozuměj strávit celý den v nějakém obchodním centru. Nyní je dcera na víceletém gymnáziu a všichni spolužáci jsou mimo školu velmi zaneprázněni mimoškolními aktivitami (bez ohledu na hmotné zajištění, naopak bych řekla, že ti z opravdu vysokopříjmových rodin ještě více, nebo mají náročnější aktivity). Řekla bych, že způsob trávení volného času dítěte je dán spíše hodnotovým žebříčkem rodiny, než její ekonomickou úrovní.

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi, pokud chybí diskuze pod článkem, je to špatné a jaksi nedokončené. Je to potom jen jednostranný názor autorky:-/

0 0
možnosti
JC

Inu Vy děti máte a dost. A tak jste normální.

Ta slečna zřejmě sama své děti ještě nemá.

Ale i Vy děláte chybu, když si myslíte, že všechny děti jsou stejně rozumně vychovávány a vedeny jako ty Vaše. Žel, není tomu tak.

Také mám tři děti a už i první vnouče a já považuji za normální, když na mně po příchodu domů děti ihned zaútočily a vzaly mne do hry (naše kočka to dělá dodnes). Je to přeci normální, svědčí to o dobrém vztahu mezi dětmi a rodiči.

Ale žel, ne všechny děti to takto mají. Zejména jedináčci a hlavně jedináčci starších rodičů jsou na tom dost bídně.

0 0
možnosti
KV

Nemyslím si to, opravdu ne, ale můj názor je, že tady vychovatelky opravdu nepomohou.....

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS